UPRAVO STIGLE VIJESTI: Najveća balkanska zvijezda boluje od neizlječive bolesti: Više nema pomoći, podijelili tužne vijesti sa svima

  0
  2486

  Dragana Mirković sigurno je jedna od najvećih zvijezda na Balkanu, koja je od svoje pjevačke karijere napravila pravo carstvo. Pored nje, to je uspjela samo Lepa Brena, dok je većina njihovih kolega ostala strogo u pjevačkim vodama ili su se nakon nekog vremena odlučili povući. Naravno, Dragana je u nekoliko navrata razgovarala o tome kako joj je suprug Toni velika podrška i da su zajedno postigli sve.

  Poznata je i po dobrom raspoloženju – uvijek je vesela i nasmijana, voli se družiti sa svima, a vrlo često smo je imali prilike vidjeti u društvu svjetskih lica i slavnih osoba poput holivudskih glumaca i milijardera. Iako bi u početku svi željeli njezin život, jer izvana vide bogatstvo, dvorac, provode vrijeme u skupim odmaralištima, ali nitko ne zna kakva je stvarna situacija, pogotovo zato što Dragana u javnosti rijetko govori o svom privatnom životu. Naime, srpski mediji danas su dobili informacije iz bliskih izvora da je Dragana primala terapiju da mora piti do kraja života i da je bolesna.

  Vijest je odjeknula u cijeloj regiji, ali nitko nije znao od čega pate. Međutim, ako uzmemo film unazad nekoliko godina, postoji jedan intervju u kojem je i sama priznala da je bolesna. Potom je rekla da ju je šutnja dovela do problema sa štitnjačom jer je bila previše zabrinuta i neugodna, ali nikad nije znala kako to izraziti, pa je na kraju napravila problem sebi.

  LEAVE A REPLY