Tužna vijest stigla, preminuo je jedan od najvećih: Svi su u tugi, ovo je bilo potpuno neočekivano

  0
  1033

  Nažalost, ovih dana okruženi smo samo lošim stvarima i crnom kronikom. Naime, svaki dan čujemo ružne vijesti o tome kako nas napušta veliki broj ljudi, a sada sve veći broj slavnih. Zašto je to tako, pitaju se svi oni koji su bili bliski s tim ljudima ili su bili njihovi obožavatelji, ali nažalost, svi se moramo pomiriti s činjenicom da svatko od nas čeka kraj, prije ili kasnije. Doduše, ovog je puta stigla vijest o smrti vrlo poznatog glazbenika, no s tom je smrću povezana misterija.

  Naime, svjetski mediji prenijeli su da je poznati glazbenik Jack Sherman, koji je nekada bio vodeći gitarist u grupi “Red Hot Chili Peppers”, preminuo u dobi od 67 godina. Ta je vijest objavljena danas, ali uzrok je još uvijek nepoznat u svim medijima. Izvori bliski preminulom pjevaču kažu da je njegova smrt nastupila iznenada i da nitko nije očekivao da će se dogoditi tako nešto. Članovi bivšeg benda također su govorili o Shermanovoj smrti, a u službenom saopćenju naveli su da je “poseban i jedinstven”. , ali zahvalili su mu za sve što je učinio za njih i za bend, i za vrijeme koje je proveo s njima, kao i za sve dobre i loše stvari koje su zajedno prevladali.

  Sherman je zapravo bio na prvom debitantskom albumu benda jer je bio zamjena za njihovu tadašnju gitaristu Hajlelu Slovak. Pojavio se i na svom drugom albumu 1985., ali Slovak se ubrzo vratio na svoje mjesto.

  LEAVE A REPLY