STIGLE TUŽNE VIJESTI, ŠEHERZADA U SUZAMA: Moli samo jedno, FANOVI U ŠOKU – EVO ŠTA SE DESILO

0
13809

Jedna od najpopularnijih turskih glumica, 38-godišnja Berguzar Korel, javnosti poznatija kao Šeherezada, podigla je oluju u javnosti kada se u suzama na svom Instagram profilu obraćala lokalnom ministru zdravlja Fahrettinu Koci.

Šokirana glumica, koja je ujedno i majka dva sina koju je dobila sa suprugom Halitom Ergençom ili Sulejmanom, u suzama je tražila pomoć za dijete koje pati od spinalne mišićne atrofije (SMA).

‘Zaista se ispričavam. Zaista ne bih htjela objavljivati ​​takav video, ali stvarno mi je žao onoga što sada vidim. Želim vašu podršku. Zapravo ne iskorištavam emocije, ali ja sam majka. Molimo ministra Fahrettina i Ministarstvo zdravstva, slušajte glas ove djece. Beba Umut rođena je u veljači ove godine i treba kupiti lijek na koji ima pravo ‘, rekla je glumica ne prestajući plakati.

View this post on Instagram

Sizi üzmek istemiyorum. Ama lütfen sesimi duyun. Bu çocukların sesini duyun. Boğazı delik olduğu için sesi çıkmadan ağlayan o meleğin sesi olun. @umut_bebek_yasasin @ayazbebek2019 @gokalp_sma @ruzgaryuruyecek @sma_mirhananefesol @sma__hamza @sma.enistalha @yagizegedestek @ali_yardim_bekliyor @aliosman_sma @aziz_cemalin_mucadelesi @berraya_umut @derineumutol @saving.yigit @omernefesalacak @muhammedriza_sma @sma_abdulkerime.umut_ol @sma_typ1_fighter_rumeysa @dogu_sma @mercan_a_can @cureforpamir @adayaumutol @sareyeumutol @deniz_sma_ @kumsalaumutol @ahsenesesol @smapoyrazali @ilknur_bebek_sma @sma.umutefe @kumsalaumutol @saving.mert.adrian @sareyeumutol @behopefordemirali @cicek_kiz_esranur @yigit.alpe.nefes.ol @ismailcaganiyasatalim @metehan_smajourney

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

Njezin je video ubrzo stigao do nadležnog ministra, koji je reagirao i najavio da će pružiti lijek bolesnom dječaku, a Berguzar mu je zahvalia.

Usput, Šeherezada i Sulejman imali su sina Hanu u ožujku ove godine, a prije devet godina postali su roditelji svog sina Alije. Par je u braku od 2009. godine, a upoznali su se na setu serije ‘1001 Noći’, a glumili su Onur i Šeherezadu, par čija je ljubavna priča na male ekrane očarala milijune gledatelja širom svijeta. Također su potajno vodili ljubav iza kamere jer je Halit tada bila udana za glumicu Gizem Soysaldı. Nakon razvoda, oženio se svojom sadašnjom suprugom koja je već bila trudna s njihovim prvim djetetom.

 

LEAVE A REPLY