Poznati pjevač svake noći hoda oko kontejnera po OVOM naselju u Beogradu, NIKO ne zna razlog: Kad čujete šta je u pitanju, rasplakat ćete se!

  0
  1686

  Naime, više ništa nije tako čudno, pogotovo kada dolaze od slavnih, ali i dalje se mnogi pitaju što će se dogoditi ako vide da se velika zvijezda svake večeri luta okolicom. Dosta njih pomaže mnogima koji su na neki način u nevolji, ali Džej Ramadanovski to čini na vrlo specifičan način. Naime, poznatu pjevačicu viđali smo gotovo svake večeri u pekarnicama na Dorćolu, a zatim su po selu nosili vreće peciva i kruha.

  Džej to nikad ne bi spomenuo da se pekarski radnici nisu odlučili razgovarati o tome, rekavši da dolazi svake večeri oko 2 kad završi smjena i pokupi sve kolače i kruh koji su im ostali, a neki dođu čak i u 5 ujutro. Zatim sve raspodjeljuje po vrećama, a zatim obilazi i penje se po kontejnerima, kako bi nahranio sve gladne koji dođu tamo kopati i tražiti hranu. Neki izvor je za srpske medije rekao kako je Džej to učinio i kad je bio bolestan, jednostavno nije mogao hodati, pa je slao druge da to rade, a on često zna kupiti hranu drugima za dan.

  Nije želio puno komentirati pa je samo rekao da je to istina i da voli počastiti ljude koji to nemaju, jer vrlo dobro zna što je to. On se, jednostavno, sjeća kako je nekad bilo za njega, a sada to želi vratiti svima. Naime, rekao je da su se glazbenici često ljutili na njega zbog toga što je uvijek davao svoj savjet radnicima u kuhinji restorana u kojem je pjevao.

  LEAVE A REPLY