Nekada skromni dječačić, danas NAJVEĆA ZVIJEZDA Srbije: Kladimo se da nećete nikad pogoditi ko je OVA VELIKA FACA! (FOTO)

  0
  664

  Danas vam donosimo još jedno vrlo zanimljivo pitanje, pa da vidimo koliko dobro poznajete svoje zvijezde koje uvijek volite gledati na malim ekranima, ali i na nastupima. Naime, ovaj je mali dječak bio vrlo skroman, a kasnije je slijedio očeve korake i postigao veliki uspjeh, kojem se možda nije ni nadao. Naime, njegov je otac bio televizijski novinar koji je nažalost izgubio život u ratnim događajima devedesetih u Hrvatskoj.

  Ognjen Amidžić rođen je 1975., a očevim stopama slijedio je nakon smrti, a jedan od prvih angažmana bio je na TV Šabac, gdje je dobio svoj glazbeni show VI-JJ 015. Kasnije je napustio Šabac i otišao u Beograd 202, a nakon toga od toga je dobio posao na RTS-u, gdje se nije dugo zadržao. Nakon toga započinje svoj posao na TV Pink, što ga je zapravo učinilo zvijezdom.

  Naime, Ognjen je u određenoj mjeri imao slobodu raditi sam, pa je napravio novi format TV emisije Amidži show. Ova emisija je i danas vrlo popularna, ali Ognjen nije stao na tome. Naime, 2005. osnovao je grupu Flamingos s pokojnim Marinkom Madžgaljem, koja je u kratkom vremenu postala vrlo popularna.

  Osim glazbe i rada domaćina, Ognjen je i glumac, pa se pojavio u nekoliko filmova i serija, no kasnije se više posvetio svom showu koji je postao najpoznatija emisija u Srbiji i šire. Ognjen već godinama surađuje s najvećim imenima u sportu i pop glazbi, pa na njegove emisije dolaze velike zvijezde, a on svojim zabavama pruža odličnu zabavu igrama.

  LEAVE A REPLY