Jelena Đoković se pojavila OVAKVA, svi se zablenuli u JEDNU stvar: Ovo nismo vidjeli ni na pjevačicama (FOTO)

0
683

Većina poznatih osoba, posebno žene, posebno pjevačice, glumice, starlete i druge poznate dame, jako brinu o svom izgledu, žele uvijek izgledati mlado, trendi, ali i zavodljivo, pa neke često pretjeruju i malo otkriju. previše za ukus mnogih modnih kritičara, ali i nekih malo konzervativnijih građana. Ipak, na našoj pozornici postoji velik broj mladih dama koje su uvijek odjevene s puno stila.

Jedna od njih je svakako Jelena Đoković, koja se odijeva tako jednostavno, ali tako lijepo i skladno, da joj mnogi zavide na njezinom ukusu. S Jelenom nikad ne postoji pretjerano – od šminkanja do kose i odjeće, sve je na svom mjestu i bez pretjerivanja, a ipak privlači puno pažnje svojim izgledom. Naime, Jelena je uvijek u prilično opuštenim izdanjima, osim ako nije formalna večer ili ceremonija dodjele nagrada, gdje naravno nosi prekrasan i elegantan toalet. Ovog puta zaintrigirala je sve svojom pojavom na ulici u kratkoj lepršavoj haljini s velikim bijelim šeširom i sandalama na nogama koje izgledaju savršeno.

Cijeli ovaj styling potpuno je opušten, ništa pretjerano, ali ipak su je svi gledali zbog načina na koji je sastavila ovu kombinaciju i kako to sve ima smisla. Veliki broj pjevača i drugih poznatih osoba često komentira svaku sliku koju objavi hvaleći njen stil. Ni ona ni Novak inače nisu pristaše pretjeranog luksuza, odnosno isticanja nakita ili pretjerivanja u stilu odjeće, a obojica su sportske vrste, pa više vole jednostavnost.

LEAVE A REPLY