Jedna od najvećih estradnih zvijezda preminula u mukama, njene POSLJEDNJE riječi i dan danas tjeraju na SUZE (FOTO)

  0
  1255

  Bila je vrhunska pjevačica, jedna od najvećih, žena koja je svojom pjesmom zavela najveće svjetske dužnosnike poput Tita i Fidela Castra, a nastupila je diljem svijeta, na kraju je završila vrlo skromno i u velikoj muci. Nazivaju je i legendom narodne glazbe, a sa suprugom je proveo više od 30 godina. Njih dvoje su predstavljali veliku ljubav i sklad za sve, a mnogi su samo sanjali o braku poput njihovog.

  Međutim, za Usniju Redžepovu raspalo se svih tih 30 godina braka kad ju je izdao Svetomir Šešić Šele, malo prije njegove smrti. Naime, malo ljudi zna kako je Šele, neposredno prije smrti, na pitanje kome planira napustiti svoj luksuzni dom na Dušanovcu, rekao da mu ne pada na pamet da tu kuću prepusti Usniji kroz vrlo ružne riječi. Naime, rekao je da je planirao kuću prepustiti “mome, ne želim ga prepustiti Ciganima.” To je jako povrijedilo usne, posebno zato što je ona bila Sheletova najveća podrška tijekom života, ona je uvijek bila tu za njega, a onda je vratio se na takav način.

  Usred svoje začarane bolesti, koja ju je već tada dovela u krevet, prišli su Shelets i zamolili je da potpiše da je sve po njihovom. Mnogo kolega koji su bili prisni s Usnijom sigurni su da je to uzrok napretka njene bolesti, jer ju je to potpuno zavrsilo, a kako i ne bi. Usnija je bila velika zvijezda, uvijek je zarađivala više od Sheleta, ali nikad nije dovodila u pitanje o čemu se radi, dok ju je on nakon smrti bio spreman izbaciti iz kuće, a znao je i da je bolesna. Nažalost, za nju je to bio znak da je Shele više ne voli.

  LEAVE A REPLY