„Vučićev“ sin nastupa u Zvezdama Granda: Kad je počeo pjevati, svi se za glave uhvatili (FOTO)

  0
  1795

  Veliki broj mladih prešao je Grand stage prilikom nastupa na poznatom glazbenom natjecanju Grand Star. U seriji koja traje više od 14 godina imali smo priliku vidjeti zaista sve i svašta – od izvanrednih talenata do onih koji su svojim nastupima ostavili dojam na sve, ali ne za dobro. Veliki broj natjecatelja kasnije je nastavio karijeru, među kojima su Milica Todorović, Darko Lazić, Tanja Savić, Katarina Živković, Slavica Ćukteraš, Bane Mojičević, ali i mnogi drugi veliki talenti.

  Svi su imali sjajne scenske nastupe i savršen glas, tako da su sada glavna nada Grand produkcije, ali i svi imaju pravo prijaviti se na natjecanje, čak i oni koji samo misle da znaju dobro pjevati. Tako se jednom prilikom pojavio mladić, o čijoj su izvedbi svi izvještavali sa svih strana. Izašao je na Grandovu pozornicu i pjevao prije više od dvije godine, a žiri se nije mogao složiti s tim koliko ne može pjevati ili ga je jednostavno “progutao” strah. Otpjevao je jednu pjesmu nakon koje nije dobio niti jedan glas, a onda mu je žiri dao priliku za još jednu.

  Iako je otpjevao drugu pjesmu, nije ispunio standarde Grand produkcije, ali Jelena Karleuša dala mu je komentar koji ga je obilježio u javnosti. Naime, rekla mu je kako izgleda kao “sin Aleksandra Vučića”, a nakon toga nitko nije mogao ne primijetiti sličnost između njih dvojice, iako je to bilo sasvim slučajno, ali zato je postao vrlo popularan.

  LEAVE A REPLY