Sirota se porađala 17 sati, kad je videla bebu POČALA VRIŠTATI! Babice, brže bolje sklonile bebu, usledile GODINE TUGE

0
1373

Vjerujemo da znate koliko je to velika kada postanete roditelj. Danas vam donosimo priču koja nam stiže iz Sjedinjenih Američkih Država, a tu su bračni par Russell i Magda Newman, koji su prvi put trebali postati ponosni roditelji. Na ultrazvuku su već znali da je riječ o dječaku i otišli su u bolnicu roditi. Russell je čekao iza čaše sa spremljenom kamerom.

Doduše, znali su da se radi o dječaku, ali porođaj je kasnio punih 127 sati, sve se zakompliciralo. Magda je mogla umrijeti pri porodu, kad je dijete izašlo, onesvijestila se koliko je bila iscrpljena. Russell je odmah uzeo dijete u naručje, ali ništa mu nije bilo jasno kad je ugledao sina. Babice su ga odmah uzele i odvele u drugu sobu.

Međutim, kad se majka nakon par sati probudila i uzela dijete u naručje, počela je vrištati od tuge. beba je imala samo nagnute oči i nagovještaje usne šupljine. Nije imao ušiju i izgledao je kao mali defekt. Znali su da s njim nešto nije u redu, ali beba, koja je težila 2,8 kilograma pri rođenju, bila je potpuno zdrava, o čemu svjedoče njene vitalne funkcije.

Trichet Collinson sindrom naziv je ove bolesti, što je vrlo rijetko, u prvoj godini je imao punih 11 operacija, kako bi svoje malo lice uredio. Nije mu bilo dopušteno da izađe do svoje pete godine jer su ga zvali čudovište. Do 11 godina Nathan je imao čak 54 operacije, a danas može normalno disati i funkcionirati. Ostala djeca u školi su ga prihvatila. Što mislite o svemu ovome?

LEAVE A REPLY