ROĐENA SESTRA DUŠKA TOŠIĆA OBOŽAVA KARLEUŠU, KOPIRA ŠTA ONA OBLAČI: Sad se obukla kao JELENA I STALA PORED BAZENA, OČI DA STANU!

0
1982

Jelena Karleuša i Duško Tošić su u braku preko deset godina, gdje su dobili i dvije kćerke, Niku i Atinu. Njih dvije su plod njihove velike ljubavi, ali ono što javnost slabo zna, kako to izgleda sestra Duška Tošića, koja kopira snajku Jelenu očigledno, a pogledajte ispod slike.

View this post on Instagram

😎

A post shared by @ katarinatp81 on

View this post on Instagram

😏😏😏

A post shared by @ katarinatp81 on

Melanistički leopardi nazivaju se i crne pantere. Melanizam kod leoparda nasljeđuje se kao recesivna osobina relativno prema pjegavom obliku. [39] Križanje melanističkih leoparda daje značajno manju veličinu legla nego što je to slučaj u normalnim parovima.

Crna pantera najčešća je u tropskim i suptropskim vlažnim šumama poput ekvatorijalne prašume Malajskog poluotoka i tropske prašume na obroncima nekih afričkih planina, poput planine Kenija.

Između siječnja 1996. i ožujka 2009. leopardi su fotografirani na 16 mjesta na Malajskom poluotoku u pokušaju uzorkovanja više od 1.000 noćnih zamki fotoaparata. Od 445 fotografija melanističkih leoparda, 410 je snimljeno na mjestima proučavanja južno od Kra Isthmusa, gdje nemelanistički morfem nikada nije fotografiran. Ovi podaci ukazuju na blizu fiksacije tamnog alela u regiji. Očekivano vrijeme fiksacije ovog recesivnog alela samo zbog genetskog odljeva kretalo se u rasponu od oko 1.100 do oko 100.000 godina.

 

LEAVE A REPLY