Popović ostao bez teksta: Izazvala haos kad je ušla u studio – Kad vidite donji dio slike, NEĆE VAM BITI DOBRO

0
2431

Veliki je broj pjevača prošao kroz Grand stage, od kojih su mnogi imali dobru karijeru, ali ima i onih koji su krenuli u tom smjeru, ali su se ipak zaustavili na tom putu, kako iz privatnih tako i iz zdravstvenih razloga, a neki od njih su jednostavno nakon nekog vremena shvatili su da pozornica nije za njih. Ipak, iako je puno pjevača zaista imalo sjajne glasove, nisu se svi rodili kao zvijezda, pa im je nedostajalo to nešto zbog popularnosti koje mnogi nazivaju x faktorom.

Indi Aradinović jedna je od tih pjevačica, karijera joj je započela u prvom desetljeću 2000-ih, snimila je puno hitova, bila je popularna i tražena na nastupima, ali ipak se povukla iz svega, prvenstveno zbog zdravstvenih razloga. Indi je imala vrlo burno razdoblje posljednjih godina, koje je uključivalo razne operacije i zarazne bolesti, ali sada je ipak pobjedila. Zbog toga je odlučila nastaviti tamo gdje je stala pa je objavila novu pjesmu. Budući da još uvijek snima Grand, imala je promociju pjesme kao dio Grandove emisije, a sve što je učinila ostavila je bez tekstova.

Pjevačica Indi pojavila se u zaista provokativnoj haljini, koja je bila prilično prozirna, pa dok se očaravajuće kretala pozornicom i vrtela bokovima, potpuno je otkrila stražnjicu, jer čini se da nije ni nosila donje rublje. Svi su bili iznenađeni, pogotovo Saša Popović, što se moglo vidjeti i po izrazu njegovog lica dok je Indi plesala na njenu novu pjesmu.

LEAVE A REPLY