OVOLIKA je pozadina Jelene Karleuše zaista: UPOREDILI smo slike pre i posle, RAZLIKA OGROMNA

  0
  2399

  Jelena Karleuša sigurno je jedna od najintrigantnijih osoba na Balkanu uopće. Žena koja zna svojim ponašanjem privući pažnju na sebe. Nije ga uzalud nazvalo “malim skandalima” početkom 2000-ih. Previranja, drame, prepisivanja, svađe … sve joj ide dobro i zato je trenutno tu gdje je.

  Zato ju je Grand Production privukao, a ona radi u Grand Stars-u gdje je žiri, a isti žiri ne bi bio bez nje. Imala je što prigovoriti gotovo svakom natjecatelju, uglavnom za styling, ali ponekad i za pjevanje. Treba napomenuti da se pored natjecatelja svađaju i s članovima žirija, što publiku ovog glazbenog natjecanja sigurno čini nevjerojatnom.

  Ona je vrlo aktivna na Instagramu i ne prolazi dan bez da nešto objavi. Međutim, puno ljudi je optužuje da radi puno filtera i foto trgovina na njenim slikama. Dosta je dokaza, jer je nemoguće da žena koja ima 40 godina i koja mu je rodila dvoje djece ima tako uzak struk i da stražnjica bude fenomenalno napravljena. Zbog toga se nekoliko njih spotaknulo i izložilo je doslovno do kraja.

  Najbolji primjer njezine računalne korekcije je na jednom snimanju Zvezde Granda, bila je u bijelim tajicama i tu fotografiju je objavila na Instagramu, no novinari su je malo zajebali. Fotografirana je dok izlazi iz svog džipa. Postoji očita razlika i zapravo možete vidjeti koliko joj je stražnjica velika. Sve u svemu Dara Bubamara radi sličnu stvar. Što mislite o svemu ovome?

  LEAVE A REPLY