OVA beba je 1983 godine imala 7,5 kilograma! ČUDOVIŠTE OD BEBE, EVO na šta danas liči!(VIDEO)

  0
  2895

  9 mjeseci je definitivno dugo razdoblje za majku koja treba roditi. Međutim, to je slatka muka, posebno za roditelje koji to postaju prvi put u životu. Trudnicu drže kao malo vode na dlanu i sve su joj se želje ispunile. Mora jesti i piti najbolje što ima, jer zapravo hrani tim zlatnim plodom. Međutim, postoji dijete koje doslovno iznenađuje sve, čak i same liječnike.

  Danas govorimo o jednoj takvoj bebi koja je rođena davne 1983. godine i rijetko je mislila da će preživjeti. Ime ove hrabre majke je Patricia Clark koja je pravi junak među majkama jer je rodila pravog sina, koji je pri rođenju težio 7.300 grama! Jeste li ikad čuli za takvo dijete?

  Majka je nakon rođenja bila šokirana, nije mogla vjerovati da je rodila takvog heroja. Uzela ga je u naručje, ali kad je krenula da ga doji, on ju je nogom udario u koljena. Bila je duga 73 centimetra, možete li vjerovati? Kevin Robert mu je ime, a već u osnovnoj školi igrao je za košarkašku reprezentaciju, jer je u dobi od 12 godina imao 175 centimetara!

  U Kanadi, samo dvije godine nakon njega, što znači da se identična beba rodila 1985., ali ona je nažalost preminula nakon samo 11 sati života. Kevin je preživio, a danas je pravi div, težak je 211 centimetar i težak je 114 kilograma. Za takve se bebe kaže da ima veliku predispoziciju za dobijanje dijabetesa, ali Kevin se i danas drži vrlo dobro. Što mislite o svemu ovome?

  LEAVE A REPLY