Masne, rijetke kose i grbavih leđa – svi se sjećaju ovakve Divne DNK, a EVO kako danas izgleda, SVI su u nevjerici

  0
  4822

  Nitko nikada neće moći zaboraviti kultne epizode DNK emisije, pogotovo one u kojima su se Marko i Divna DNA prvi put pojavili. Naime, bili su dio ove emisije prije nekih 3 godine, a nazvana je jednom od najboljih epizoda ove serije, pa su njih dvije nakon toga postale prilično popularne javnosti, čak i u mjeri u kojoj su kasnije sudjelovale u reality showima. ,

  Naime, Divna Milovanović, kojoj je u javnosti dodijeljeno ime Divna DNA, ostat će poznatija od Marje, a postala je vrlo poznata zbog svog “posebnog” karaktera, ali i zbog svog specifičnog izgleda, koji je proizašao iz komplikacija od rođenja. Divna i Marko oduvijek su bili prilično komplicirani u vezi, a čak je i priznao ispred nje tijekom DNK emisije da je često vara, ali to joj očito ne smeta. Imaju djecu zajedno, skromno žive u kući na selu, ali sada se sve promijenilo otkako su postali poznati. Ipak, neke se stvari ne mijenjaju previše, pa ni Divna. Imali su jedno ružno razdoblje u svom životu kada su im dijete oduzele socijalne službe, ali ono je vraćeno ubrzo nakon toga.

  Divna je u stvarnosti bila hit, mnogi su se družili s njom, čak su joj i neke starlete obećale da će joj pomoći da promijeni izgled i plati da se njezina kozmetička operacija preruši, ali to se nikada nije dogodilo. dogodilo. Bez obzira na to, Divna je i dalje sretna i zadovoljna svojim životom.

  LEAVE A REPLY