KLJUČNA SJEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Danas će se HITNO oglasiti u 15 sati, EVO koju odluku će saopštiti!

  0
  363

  Krizni štab Republike Srbije za obranu od virusa corone objavljuje se u medijima gotovo svaki dan od sredine srpnja, organiziranjem konferencije za novinare svakog dana u 15 sati. Cilj ovih konferencija je pravovremeno informiranje građana Srbije o trenutnom broju oboljelih od koronavirusa, kao i o broju smrtnih slučajeva, ali i objavljivanje zaključaka sa sjednica Kriznog štaba, što uključuje ublažavanje ili pooštravanje mjera koje su trenutno na snazi.

  Naime, kako je najavljeno u srbijanskim medijima, danas bi trebala biti odluka o otvaranju kina i kazališta širom Srbije. Te su kulturne institucije zatvorene za sve posjetitelje od sredine ožujka, ali sada se razmatra kada će možda biti otvorene. Naime, s obzirom na to da su noćni klubovi otvoreni, kao i većina drugih institucija, došlo je vrijeme da se raspravlja o sudbini tih institucija. Naime, to je za Tanjug već potvrdila Ivana Dedić, pomoćnica ministra kulture za suvremeno stvaralaštvo i kreativnu industriju, no danas se ne odlučuje samo o otvaranju tih institucija, već i o tome kako će se raditi i kako će raditi. sve rade.

  Kina bi se na posao mogla vratiti već početkom rujna, dok će se za kina pravilo početi primjenjivati ​​tek nekoliko tjedana nakon toga, jer se igraju uživo. Filmske su produkcije i ove godine zabilježile velike gubitke, jer većina filmova nije ni izašla, jer su kina morala biti zatvorena. Hoće li biti promjena i hoće li novi filmovi biti objavljeni do kraja godine, ostaje za vidjeti.

  LEAVE A REPLY