Haljina kao deset prosječnih plata u Srbiji: Prva dama Srbije pojavila se u OVOME, svi ostali bez teksta

0
792

O privatnom životu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića ne zna se toliko koliko je osoba izložena u medijima. Naime, iako je predsjednik države i javna ličnost, Vučić ne voli često razgovarati o svom privatnom životu i supruzi Tamari Vučić. Njih dvoje su u braku godinama, ali Tamara se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti, osim na svečanim večerama i događajima kao prva dama Srbije.

Tamara zaista izgleda lijepo u svemu u čemu se pojavljuje, a uvijek su vrlo odmjerene i kulturne kombinacije s kojima se slaže s prvim damama velikih svjetskih sila. Vučićeva supruga velika je misterija za medije upravo zato što se ne želi izlagati u javnosti samo kao supruga predsjednika Srbije. Vodi miran život, bez većih skandala i incidenata, a mnogi se slažu da ona na najbolji način predstavlja Srbiju gdje god se pojavi. Tako se jednom prilikom odazvala pozivu američke ambasadorice, koja je organizirala modnu reviju “Američka moda u Srbiji”. Tamara je tada mnoge očarala svojim izgledom, a crvena haljina koju je nosio savršeno joj je odgovarala.

Njezin je cjelokupni stil bio savršen, bez suvišnih detalja i vrlo pristojan, a ipak je tamo privukao najviše pažnje. Čak ju je plesao i sam američki veleposlanik, koji nije mogao skinuti osmijeh s lica cijelo vrijeme dok su plesali, što i ne čudi s obzirom da je bila jedna od najljepših žena u toj predstavi. Mnogi kažu da je predsjednik Vučić doista sretan što takvu ženu ima uz sebe, a to je sigurno istina, jer izgleda zaista lijepo.

LEAVE A REPLY