Velika tuga u domu Đokovića, Jelena poručila u suzama: „Zauvek ćeš biti u mom srcu“ (FOTO)

  0
  1202

  Novak Đoković i njegova obitelj postali su stvarna meta domaćih i stranih medija u posljednjih nekoliko mjeseci, a naslove sve češće vidimo u negativnom kontekstu o najboljem reketu na svijetu. Oni koji ga podržavaju kažu da su to sve igre za svrgavanje Đokovića s trona najboljih, dok drugi smatraju da je on kriv za neke loše odluke koje je donio. Nakon svega što se dogodilo s Adria turnejom, Đoković je odlučio odvojiti malo vremena za sebe i odmoriti se od svega, pa je proveo neko vrijeme u Srbiji, ali posjetio je i mjesta na Balkanu, i njegov najpoznatiji posjet piramidama u Bosni i Hercegovini , točnije u Visokom.

  Naime, Nole je jako vezan za svoju obitelj, kao i za suprugu Jelenu, s kojom je u vezi dugi niz godina. Jelena je uvijek bila uz njega, slijedila ga i ohrabrivala ga na svim nastupima. Osim što su svoju obitelj proširili pridošlicama, s njima je uvijek bio i njihov vjerni pratitelj, pas Tesla. I Jelena i Novak bili su jako vezani za njega, a nedavno je Jelena objavila da je Tesla preminuo.

  Stoga je odlučila podijeliti na društvenim mrežama neke od najljepših trenutaka koje su imali s njim, uključujući brojne snimke kako se zajedno igraju i gdje je Tesla uvijek znao kako ih nasmijati, čak i kada im se to nije sviđalo. Jelena je izrazila tugu napisavši „Ti ćeš mi zauvijek biti u srcu“, izrazivši svoju veliku povezanost s njim. Nažalost, naši kućni ljubimci uvijek nas rano napuštaju, ali barem im uljepšavamo život.

  LEAVE A REPLY