Pobjegla od estrade na vrhuncu slave, a sada se bavi medicinom: Nikad ne biste pogodili o kome je riječ

0
529

Danas je pozornica prepuna mladih pjevača koji su željni dokazivanja i svi bi željeli dostići glazbene visine poput legendarnih pjevača, što je vrlo teško s obzirom na to da je tržište prilično zasićeno. Naime, puno mladih pjevača koji su imali nekoliko hitova nije moglo imati veliku karijeru, a kad su toga postali svjesni, posvetili su se drugim profesijama. Glazbeno natjecanje Grand Star proizvelo je veliki broj sjajnih pjevača, ali nisu svi mogli postati velike zvijezde.

Jelena Karleuša često je to spominjala kad je kritizirala kandidate da nije dovoljno samo imati dobar glas, pa je mnogim ljudima u lice rekla da nikada neće postati zvijezde. Čini se da je bila u pravu, jer danas više nije dovoljno imati dobar glas za pozornicu, već morate znati napraviti predstavu, što mnogi propada.

Upravo iz tog razloga, Dajana Penezić, čija je karijera krenula uzlaznom putanjom, odlučila se povući sa pozornice. Nakon odlaska s pozornice posvetila se obrazovanju, pa je završila fakultet i sada radi kao liječnica. Dajana je svoje pjesme dobivala od sjajnih profesionalaca poput Marine Tucaković i Leontine Vukomanović, ali to jednostavno nije bilo dovoljno da ostane na pozornici.

Dajana se tako upisala na Medicinski fakultet, posvetila se karijeri i sada radi u struci kao uspješna liječnica. U međuvremenu se udala za nogometaša Darka Gojkovića prošle godine, pa se čini da sve u njenom životu ide po planu koji je sebi zadala. Iako bi mnogi dali sve kako bi postali uspješni na pozornici, ali odlučila je dugoročno započeti karijeru.

LEAVE A REPLY