Legenda narodne muzike odustala od pjevanja: EVO čime se sada bavi jedna od najvećih pjevačica Jugoslavije

0
925

Veliki broj ljudi koji su u tom razdoblju rođeni u Jugoslaviji ili su prošli zlatne dane mladosti, ali i oni mlađi koji vole više starih melodija, kažu da su bivši pjevači bili legende pop scene, jer je većina pjesama bila vrlo kvalitetna, sadržajna, pa čak je i tada glas više cijenjen od stasa. Malo je onih zvijezda imalo velikih skandala i incidenata ili su to vješto skrivali, jer je tada bila šteta, dok je danas to jedini način za uspjeh na pozornici.

Jedna od sjajnih pjevačica tog razdoblja zasigurno je Verica Šerifović, žena koja je imala sjajnu karijeru i kasnije rodila jednu od najvećih zvijezda u pop glazbi, Mariju Šerifović, koja je naslijedila majku, ali postala je još uspješnija od nje. Njih dvoje su vrlo povezani, a to je sigurno zbog teških situacija kroz koje su zajedno prolazili u životu. Međutim, iako je Marija nastavila pjevačku karijeru, Verica je odlučila objesiti mikrofon na privjesak i započeti novu karijeru. Naime, ona je u Kragujevcu otvorila slastičarnicu prije četiri godine, ali ne samo kao gazdarica, već i kao jedina radnica.

Naime, Verica je posvećena pravljenju slatkih delicija koje prodaje u slastičarnici, a čini se da Verica stvarno uživa. Navodno je prije toga otvorila slastičarnicu u Novom Beogradu, ali ne ide joj dobro, pa je na kraju zatvorila dućan, ali u Kragujevcu joj ide super. Verica pozdravlja sve svoje kupce na šalteru s osmijehom na licu. Ako vas put vodi do Kragujevca, uvjerite se sami.

LEAVE A REPLY