Koji car: Seljaka iz Srbije pitali za Vučića, on ga opisao u pet riječi i postao internetska zvijezda (VIDEO)

  0
  1551

  Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić postao je jedan od najpoznatijih političara u regiji svojim izjavama i javnim nastupima koji su bili gotovo svakodnevni, posebno od kada je počela kriza s širenjem virusa corone u Srbiji. Aleksandar Vučić je vrlo zanimljiva osoba – rijetko tko o njemu ima neutralno mišljenje, pa dok ga neki vole, drugi ga apsolutno ne mogu podnijeti. O tome svjedoči činjenica da su tijekom njegova mandata organizirana dva velika prosvjeda, ali i da je on opet dobio najveću podršku ljudi na izborima.

  Tijekom izbornih kampanja medijski timovi vrlo često organiziraju razne ankete u kojima pitaju građane o njihovom mišljenju o trenutnim kandidatima za izbore i osjećaju situaciju tko bi mogao pobijediti. Tako su prije dvije godine došli u Lučane, gdje su održani lokalni izbori, a čak je i sam predsjednik Vučić došao podržati kandidata SNS-a. To je odjeknulo na cijelom području oko Lučana, a Vučić je tom prilikom čak posjetio selo Kotraža, odakle je glavni lik iz naše priče. Budući da je Vučić bio tamo, tamošnja televizija raspitivala je mještane o Vučićevom posjetu.

  Tom prilikom su se obratili i sredovječnom muškarcu sa sela, koji je sve nasmijao njegovim odgovorom, ali i to je postao pravi hit na društvenim mrežama. Naime, rekao je da “nemamo boljeg, nećemo naći lošije.” O tome se priča već mjesecima, a isječak je viralan i danas, pogotovo zato što mnogi vjeruju da, iako je iznet na šaljiv način, može ozbiljno opisati većinu političara na Balkanu.

  LEAVE A REPLY