EVO S KIM JE CECA ŽIVELA PRE UDAJE ZA ARKANA, KOMŠIJE ODALE! Niko ne zna za taj stan i detalje života prije slave

0
522

Diva Svetlana Ceca Ražnatović prije dva desetljeća došla je u Beograd iz svog rodnog grada Žitoradje kako bi se posvetila svojoj glazbenoj karijeri!

Pjevačica je tada živjela na Vračaru … Još 1993. iza nje je objavljeno pet albuma, a balkanska zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović nekoliko je mjeseci živjela s prijateljem u stanu na Vračaru.

Kako “Blic” saznaje, stan koji je Ceca kupila u Beogradu prije punoljetnosti u to vrijeme je renoviran.

Do tada nije razmišljala o preseljenju u glavni grad, jer je završila školu u Žitorađi i tamo živjela.

Još 1990. godine sa 350 000 primjeraka albuma „Daj da vidim“, a godinu kasnije objavljen je i album „Babaroga“, koji je srušio sve rekorde i Ceca je od novca koji je zaradio odlučila kupiti stan na Banovom brdu. 1993. godine rodila se ideja da se nakon završetka srednje škole preseli u Beograd i započne suradnju s Marinom Tucaković i Aleksandrom Radulovićem Fut. U tom je trenutku započela sa obnavljanjem stana i dok je to trajalo, živjela je s obiteljskom prijateljicom Dragicom u Kalenićevoj ulici, ali ne kao stanar, već kao gost.

U stvari, to je bio prvi stan u kojem je Ceca odsjedala, dok je ona već bila velika zvijezda na cijelom Balkanu.

Na četvrtom katu na ovoj adresi je još uvijek stan u kojem je Ceca provela svoje prve dane u Beogradu. Nakon nekoliko mjeseci, Ceca se uselila u svoj stan na Banovom brdu i tamo živjela do svog braka. Željka Ražnatovića Arkana upoznao je 1994. godine i zajedno započeo živjeti u Diplomatskom naselju sve do 1997. godine, kada je dovršena kuća u ulici Ljutice Bogdana. Kad smo posjetili stambenu zgradu u srcu Vračara, saznali smo da se susjedi još sjećaju kada je, tada mlada, zvijezda živjela u ovoj višestambenoj zgradi.

– Oh, dobro si me podsjetio. Uvijek nas je pozvala i pozdravila sve nas, i bila je lijepa. Kao anđeo – kaže za „Blic“ starija gospođa iz Kalenićeve ulice koja je bila Cecina susjeda.

LEAVE A REPLY