OVO SU RODITELJI TANJE SAVIĆ, SPASILI SU JE OD MUŽA DUŠANA: A ovo o njenom OCU NIKO NIJE ZNAO, EVO ŠTA JE URADIO PJEVAČICI

0
908

Prije je pisalo da Dušan Jovancević, suprug Tanje Savić, ima problematično ponašanje, no ona je uvijek negirala takve navode tvrdeći da se njih dvoje vole i da je sve pod kontrolom.

Tanja je tada prvi put živjela u Srbiji iz Australije, zajedno s Dušanom i njezinim sinovima Maksimom i Đorđem, a oni su unajmili veliki stan u Beogradu. Odlučila se na takav korak jer je shvatila da će joj karijera propasti ako se ne vrati u ovo područje, iako se suprug tome protivio. Nekoliko tjedana nakon Tanjinog dolaska, objavila je da je u sukobu s roditeljima objašnjavajući razloge za to.

– 2011. godine kupila sam kuću na Zvezdari i upisala u ime svog oca. Godinama prije toga, majci sam davala novac da ih zadrži za mene, a kad smo kupili tu nekretninu, dala sam im još 20 tisuća eura za obnovu. Sad kad je došlo vrijeme da mi treba novac, nisam mogla dobiti odobrenje za prodaju kuće – požalila se Tanja novinarima 2014. godine:

Svima je jasno zašto su se Tanjani roditelji iz ove perspektive usprotivili prodaji vrijedne kuće. A onda se njihova kći svađala sa suprugom, često zato što ništa nije učinio. Povremeno je za Tanju obavljao menadžerski posao, vozio se na predstave, ali to je bilo kratkotrajno. Dušan je godinama bio ovisnik o drogama, zbog čega se čak liječio u beogradskoj klinici, pa su pjevačevi roditelji vjerojatno željeli sačuvati njezino imanje, pa stoga nisu dozvolili prodaju kuće 2014. Pomirili su se s kćeri. tjedan javnog sukoba.

LEAVE A REPLY