ednom seljanka, uvek seljanka: Dragana Mirković platila MASNO haljinu u kojoj izgleda ko KOKOŠ – džaba milioni kad nema ukusa

  0
  2984

  Dragana Mirković važi za jednu od najvećih i najpopularnijih pjevačica balkanske pop scene, a iza sebe ima bogatu karijeru, ispunjenu velikim brojem hitova. Dragana je zaista majstorski kada je u pitanju glazba, ima dušu da svaku pjesmu tumači na svoj način, što publika očito više od voli. Luce iz Cassidola, kako su je zvali od milja, postala je prava diva od sramežljive djevojke, ali ona je ipak zadržala tu simpatičnost i prirodnu ljepotu.

  Međutim, postoji jedan segment zbog kojeg je mnogi kritiziraju, a to je njen stil. Iako se svatko ima pravo ponašati kako želi, Dragana zamjera odjevnim kombinacijama koje nosi, a koje često nemaju nikakve veze jedno s drugim, pa na kraju to izgleda više kao cirkus na njoj nego elegantan i pristojan. Svi modni kritičari vrijeđaju Draganove odjevne predmete zbog snimanja i pojavljivanja u javnosti, ali ona je s jednim pretjerivala. Naime, prije nekih 15 godina, kad je već bila mega-popularna, došla je u kadetsku emisiju i šokirala sve u studiju i pred malim ekranima.

  Dragana je ovu haljinu nosila samo jednom, srećom, a pošto u to vrijeme nije bilo interneta u našoj zemlji i ovakve vrste širenja informacija, mnogi su bili uskraćeni za ovaj prizor. Dragana se pojavila na pozornici u haljini / kaputu s ogromnim perjem koje je stršilo u svim smjerovima i nikome nije bilo jasno što ona misli u tom trenutku i je li stvarno uvjerena da joj dobro odgovara, jer to nitko drugi nije učinio. on je mislio.

  LEAVE A REPLY