CECA U DRONJCIMA I POTPUNO ZAPUŠTENA, NIKO NE VJERUJE DA JE OVO ONA! PROCURILA BLAM SLIKA: Pogledajte s kim je bila

  0
  2015

  Ceca je na svom Instagram profilu podijelila jednu obiteljsku fotografiju s mnogim obožavateljima.

  Čini se da je vrijeme u izolaciji poslužilo popularnoj pjevačici da pamti uspomene i lijepe trenutke iz prošlosti, pa je prije mnogo godina objavila fotografiju s Anastasijom i Veljkom s ljetnog odmora u Argentini.

  Čini se da su mnogi primijetili kako se slavna pjevačica nekada oblačila i da je potpuno neprepoznatljiva kada je u pitanju stajling.

  Argentina, službeno Argentina  je savezna republika, smještena u južnom dijelu Južne Amerike. Njegov teritorij podijeljen je u 23 pokrajine i autonomni grad, Buenos Aires, koji je glavni grad i sjedište savezne vlade, u čijem je gradskom području koncentrirana trećina stanovništva u zemlji (ukupno 45 470 000 stanovnika).

  S površinom od 2.780.400 km² najveća je španjolska država na svijetu, druga je najveća država u Latinskoj Americi, četvrta po veličini u Americi i osma po veličini u svijetu. Njegov teritorij, koji zauzima velik dio južne američke konusne granice, graniči s Bolivijom i Paragvajem na sjeveru, Brazilom i Urugvajem na sjeveroistoku, Atlantskim oceanom na istoku, Čileom i atlantskim vodama na jugu sa zapada i juga. Prolaz Drakea.

  Argentina također tvrdi Falklandska ostrva , Južnu Gruziju i Južne Sendvičke otoke. Također smatra Antarktiku Argentinu dijelom nacionalnog teritorija, zahtjev koji je suspendiran prema Ugovoru o Antarktiku.

  LEAVE A REPLY