‘PREMINULA JE NA ULICI…” SVI SU JE OBOŽAVALI, A NJE VIŠE NEMA! Marija iz Žikine dinastije doživjela veliku TRAGEDIJU

  0
  3846

  Avanture Marije i Bobe bile su omiljene publike svih generacija, no glumica Rialda Kadrić Šebek izbjegla je pažnju javnosti i medija.

  Jednom prilikom rekla je sebi da je život ne miluje, a najveću traumu doživjela je kad joj je umrla majka.

  – Bila sam u Londonu na treningu jezika 16. siječnja 1991., kad je počeo rat, moja majka je iznenada umrla na ulici u Beogradu. Sjedio sam u stanu u Londonu i gledao vijesti, slušao početak rata, kada su me vijesti uhvatile – Rialda je jednom rekla medijima, a evo kako danas izgleda:

  Svi su ostali u šoku radi ovoga

  SEAT Altea je kompaktno višenamjensko vozilo (MPV) kojeg je proizveo španjolski proizvođač automobila SEAT od 2004. do 2015. Vozilo je dizajnirao talijanski Walter de Silva, a lansirano je u ožujku 2004., kao prvi primjer nove korporacije SEAT-a izgled. Toledo treće generacije bio je identičan, osim dodavanja većeg prtljažnika. Pokrenut je na Sajmu automobila u Ženevi 2004. godine.

  Dostupna je i druga proširena verzija, Altea XL (koja je prvi put predstavljena na Salonu automobila u Parizu 2006. godine). 2007. godine puštena je Altea Freetrack s 4WD i većim ovjesom.

  Dana 21. kolovoza 2015. godine, SEAT je objavio da su Altea i Altea XL obustavljene. Iako nije planirana izravna zamjena za Altea, SEAT slijedi globalni prelazak s MPV-a na SUV-ove, lansiranjem vlastitog SUV modela utemeljenog na SEAT Leon-u. U veljači 2016. lansirana je Ateca koja je bila nasljednica Altee prema direktoru Luca de Meo: “Ateca je za nas zamjena Altea.”

  LEAVE A REPLY