Kakve pevaljke i starlete: Punica Darka Lazića izgleda kao ZMAJ, Marina joj nije ni do kolena, pogledajte sliku

  0
  2731

  Darko Lazić jedan je od najpoznatijih pop pjevača danas, ali nažalost, iako je vrlo talentiran, nije poznat samo po tome. Naime, Darko je u posljednjih nekoliko godina imao puno problema, od lošeg društva do problema u braku i razvodu od Ane Sević, a zatim stravična nesreća iz koje je jedva izvadio glavu, a sam je rekao da je osjećaj opet takav rodila.

  Iako nije bilo doslovno da se ponovno rodio, s izabranicom Marinom Gagić rodio se njegov sin. Bio je s njom neko vrijeme i premda su neki tvrdili da je zabrljao s Marinom dok je još bio s Anom, rekao je da to nije istina i da su on i Marina prije bili samo prijatelji, a ljubav je došla kasnije. Marina je slatka, vrlo mlada djevojka koja je bila s Darkom kad mu je najviše trebala i ona mu nije mogla donijeti bolje vijesti nakon tako ozbiljne nesreće. Njih dvoje izgledaju kao vrlo skladan par i čini se da samo uživaju zajedno.

  Međutim, jednu stvar o Marini mnogi nisu znali i to je to kako izgleda njena majka. Naime, gotovo se nigdje ne pojavljuje u javnosti, ali Marina je jednom prilikom s majkom podijelila sliku iz automobila. Mnogi su tada ostali bez riječi jer su vidjeli s kim je Marina tako lijepa, ali majka je izgledala tako dobro i mladenački da su mnogi na prvi pogled pomislili da joj je sestra.

  LEAVE A REPLY