Zar je moguće da je ovo Srbin uradio?! Na posmrtnicu svoje supruge napisao nešto nečuveno, svi se krste, punica fras doživela

0
10306

Usput, Srbija je u regiji poznata kao zemlja dobrog humora, sjajne hrane, lijepih žena, ali i čudnih i pomalo bizarnih situacija koje se događaju vrlo često ili se barem čuju više nego u drugim mjestima. Ono što je specifično, ne samo za područje Srbije, već i za čitavu regiju, jest to što često kroz humor predstavljamo vrlo ozbiljne situacije ili se šalimo iz ozbiljne situacije kako bismo se malo utješili.

Međutim, ono što se dogodilo na jugu Srbije, iako se može reći da je čudno, i nije toliko iznenađujuće jer su ljudi toliko razočarani u zdravstvenom sustavu da jednostavno ne ide drugačije. Naime, tek sada, s dolaskom pandemije, stvari se polako mijenjaju, ali činjenica je da je odnos pacijent-liječnik odavno poremećen. Upravo zbog Zoga, Veroljub Simović, čija je supruga bila jako bolesna, ostao je razočaran našim sustavom. Često je svoju ženu vodio kod liječnika i sam se brinuo za sve, ali tada se jednom razbolio i pozvao hitnu pomoć da pokupi suprugu, jer nije bio u stanju da vozi.

Međutim, nisu stigli iz Hitne pomoći, a Veroljub je satima molio da mu netko pomogne, pa su napokon našli dobre ljude koji su ih odveli u bolnicu. Nažalost, za nju je već bilo prekasno, a Veroljub smatra da je cijela smjena ambulante glavnim krivcem, jer su je kasno pregledali, a čak i nakon odjeka rečeno joj je da je sve u redu, iako je umrla pola sata kasnije. Odlučio ih je tužiti, ali i na potvrdi o smrti naveo je da je cjelokupna smjena hitne pomoći glavni krivac za njezinu smrt.

LEAVE A REPLY