Krije ga ko zmija noge, EVO radi čega – ova GORILA redovno podmiruje doktorku, a spakovao joj i dete

0
3322

Dr. Darija Kisić Tepavčević postala je jedna od najaktualnijih javnih osoba u posljednjih nekoliko mjeseci u Srbiji i postala je još aktualnija od mnogih starleta, pjevača i drugih timova koji su dosad maltretirali pozornicu i medije. Lijepa dr. Kisić mnoge je zaintrigirala kad se pojavila na sjednicama Kriznog štaba, a posebno je pipnula maštu svojom pojavom plavokose.

Međutim, iako o svima znamo sve, poput žena i djece političara ili bilo koje javne osobe, o privatnom životu dr. Kisića gotovo ništa ne znamo, barem što se tiče obitelji. Njenog supruga vrlo je teško naći bilo gdje u javnosti jer se oni nigdje ne pojavljuju zajedno, niti sa kćerkom. To ne znači da nešto nije u redu, već jednostavno to što njih dvoje ne žele na taj način biti dio javnosti. Oni vide s čime se dr. Daria bavi, a to što je postala javna osoba ne znači da se automatski moraju izlagati javnosti. Rođena je 1975. u Bosni i Hercegovini, a potom je medicinu završila u Beogradu, gdje je i doktorirala.

Njezin suprug je poznati biznismen i liječnik Vladimir Tepavčević i s njim ima kćer. Rijetko tko zna kako izgleda osim što zna da je stariji od nje i da je vrlo visok. Usput, dr. Darija je naišla na puno ružnih napada i riječi samo zato što je žena, pa su neki psiholozi o tome razgovarali i rekli da takvi komentari zapravo pokazuju koliko mizoginije još uvijek postoji u našem društvu.

LEAVE A REPLY