Jeziva scena sa groblja u Pančevu zaprepastila Srbiju: POP BEŽI S GROBLJA što ga brže noge nose, porodica preminule pada u nesvest – gore od HORORA

  0
  2774

  Do sada smo imali prilike čuti puno puta o nekim prilično čudnim stvarima iz naše klime, a vrlo često su to bile prilično bizarne situacije u kojima se naš narod našao. Iako bi mnogi rekli da se čudne stvari događaju svuda u svijetu, čini nam se da samo mi imamo „stručnjake“ koji misle da sve znaju i čine katastrofalne pogreške koje si nitko ne bi smio dopustiti. Da stvar bude još gora, danas postoji Internet na kojem se sve dijeli, pa se više ništa ne može sakriti.

  Ovaj put donosimo vam gotovo nevjerojatnu priču koja će vam vjerojatno zadavati glavobolju. Naime, ova se priča događa na pančevačkom groblju, gdje su njezina obitelj i bliski prijatelji došli na posljednji oproštaj od tragično preminule gospođe i u tuzi su tiho i dostojanstveno željeli pokopati svog dragog rođaka i prijatelja. Međutim, sve je pošlo po zlu kada su je počeli spuštati u rak! Naime, rak je bio previše plitak za ukop, a svi prisutni morali su čekati nekoliko sati kako bi radnici s groblja iskopali dublji rak.

  Jedan od prisutnih dao je izjavu za medije rekavši da je šokiran time što se još ništa slično nije dogodilo. Pogreb je počeo u 15 sati popodne, a već je 17 sati i još uvijek čekamo, rekao je. Kad su spustili škrinju, ispružila se minimalno 15 cm ispred grablje, pa je čak i svećenik odmah otišao, čim je vidio o čemu se radi, to je zaista neljudski prema pokojnici i prema njezinoj uznemirenoj obitelji.

  LEAVE A REPLY