Cijelo selo u čudu – Dajemo kuću, dva auta i 30 duluma mladom bračnom paru pod JEDNIM uvjetom – ŠTA ČEKATE

0
3467

Žalosno je kad pogledate oko sebe i shvatite kako vam je život išao u radu i trudu da nešto izgradite, popravite, da život učinite dostojnim čovjeka, a onda prolaze godine, dolaze mirovine, ali i organizam pukne. Još je gore i žalosnije kad nemate nikoga sa kim biste dijelili sve što ste marljivo gradili tijekom godina, pa se vrlo često nakon smrti raspadne. Današnji protagonisti priče bračni su par iz sela u blizini Dervente, koji je svojedobno oglašavao da poklanjaju svoje imanje mladom bračnom paru pod jednim uvjetom.

Iako ovo zvuči gotovo nemoguće, to je zapravo istina. Naime, njih dvoje su cijeli život proveli u poslu i brinući se za sve, puno su zaradili, napravili lijepu kuću, dobar automobil i 30 duluma zemlje, od kojih je većina u voćnjacima i vrtovima. Međutim, njih dvoje nikada nisu imali potomstvo i jako su tužni zbog toga. Razmišljajući o tome što će se dogoditi s njihovim imanjem kada ih više nema, došli su do ove vrlo zanimljive ideje.

Naime, odlučili su nakon smrti donirati kuću, automobil i svih 30 duluma zemlje, a oni im moraju ispuniti samo jednu stvar. Naime, njihova je želja mladog bračnog para koji se dođe useliti s njima i brinuti se o njima do smrti, a tada bi sve pripalo njima. To bi značilo brigu o njima, ali i rad oko kuće, odnosno obrađivanje zemlje. Ova se prilika sigurno ne smije propustiti, a na nama je da vidimo hoće li se netko odazvati.

LEAVE A REPLY