SKANDAL: Srpski PEVAČ pregazio ŽENINU MAJKU: Vriska na sve strane, SRBIJA U ŠOKU!

  0
  4035

  Koliko smo puta samo vidjeli ili čuli za one stare narodne izreke i priče da svekrva i snaha ne mogu izdržati jedna drugu, a zet bi radije zabranio svojoj svekrvi da ikada ulazi na njegova vrata? Mnogi se tome smiju, pogotovo danas kad se sve modernizira, uključujući i starije generacije, koje su mnogo liberalnije nego što je to bio slučaj prije 50 i više godina. Međutim, ni danas nije sve tako bajno očigledno, pa još uvijek postoje svekrva i svekrva koji diraju nos tamo gdje ne pripadaju, ali imaju i snahe i zetove, koji iz nekog razloga ne podnose roditelje supruga / muža.

  Pa ipak, bez obzira koliko se ne zaljubio u nekoga, to nije razlog da im naudiš, barem ne fizički, kao što je to bio slučaj ovdje. Vijest o poznatom srpskom glazbeniku Marku Markoviću, koji je sin poznatog pjevača Bobana Markovića, koji je automobilom pregazio svekrvu, odjekivao je u Srbiji. Naime, Marković je počinio teško krivično djelo pokušaja ubojstva, ali uzrok ovog događaja još uvijek nije poznat.

  Ono što se zna jest da su Marković i njegova zaručnica živjeli neko vrijeme zajedno, ali razveli su se mjesec dana prije ovog užasnog čina. To možda ne bi bilo poznato da njegova zaručnica nije objavila video u kojem ga je psovala zbog pretjecanja nad majkom. Rekla je da se sve dogodilo ispred njezine obiteljske kuće, kada je Marko počeo okretati i udario majku, koja je zadobila teške ozljede slomljene noge i ispucalog kuka. Mediji su pokušali čuti njegovu stranu priče, ali on je bio bez komentara.

  LEAVE A REPLY