SADA JE SVE JASNO, klupko se odmotalo – Putin dolazi da vakciniše SRBE u oktobru, VUČIĆ aminovao sve! EVO šta čeka građane Srbije krajem godine!

  0
  594

  Prije nekoliko dana ruski predsjednik Vladimir Putin objavio je cijelom svijetu da je Rusija prva zemlja koja je uspješno razvila i registrirala cjepivo protiv koronavirusa. Naime, jedan dio svijeta bio je oduševljen ovom viješću, dok su drugi malo skeptičniji i vjeruju da je ovo loš potez Rusije, te da ih nije bilo moguće razviti, testirati i pustiti cjepivo za tako kratko vrijeme.

  Međutim, ruski znanstvenici tvrde da je cjepivo potpuno sigurno za uporabu, a građane Srbije odmah je Vučićeva priča povezala s cjepivima i državom koja bi mogla isporučiti cjepiva najkasnije u studenom ili prosincu s Rusijom. To nije tako nemoguće ako uzmemo u obzir da Putin planira posjetiti službenu posjetu Srbiji u listopadu, a mnogi građani smatraju da je to prilika za dogovor oko cjepiva. S obzirom na to da su Rusija i Srbija do sada bile u vrlo dobrim odnosima, nada da će cjepiva uskoro biti u Srbiji sigurno nisu uzalud, jer će se tijekom posjete sigurno dotaknuti te teme.

  Međutim, čak i ako su ruska cjepiva ta koja će se koristiti za cijepljenje građana Srbije, još uvijek ne postoji potpuno jamstvo da će djelovati na sve, ali i da su potpuno bezopasna. Međutim, dr. Daria je, između ostalog, već spomenula da je sigurnost na prvom mjestu, te će stoga svako cjepivo koje uđe u zemlju biti dodatno testirano i registrirano ovdje.

  LEAVE A REPLY