OVO JE NAJMOĆNIJA ŽENA U SRBIJI SA KĆERKOM: Kad čujete čime se bave UHVATIT ĆETE SE ZA GLAVU, kakvo iznenađenje!

0
2974

Kći jedne od najmoćnijih žena u Milki Forcan pokrenula je vlastiti posao, nakon što je završila magistarski studij u Londonu.

– Uzbuđen sam što najavljujem projekt na kojem radim posljednjih nekoliko mjeseci. Napravio sam platformu za e-trgovinu za žensku odjeću, sa željom da vam dovedem najnovije trendove, nadahnute ulicama LA-a, i isporučim ih pravo na vaša vrata. Očekujte vijesti i uštedite nešto novca za kupovinu putem interneta – rekla je Jovana.

Usput, Milka je uvijek isticala koliko je ponosna na nasljednicu, ali s jakim razlogom.

– Nakon što je na vrijeme završila fakultet na njemačkom jeziku, prilagodila se drugačijem načinu života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da je sposobna samostalno se nositi sa životnim izazovima – rekla je Milka u intervjuu.

Pogledajte ovaj post na Instagramu.

Podsjetimo, Milka Forcan članica je Poslovnog vijeća za jugoistočnu Europu (BAC), međunarodnog poslovnog foruma koji ima za cilj podržati europsku integraciju za sve zemlje regije. Na poziciju reprezentativnog za EU postavila ju je Udruženje lobista Srbije. Član je uredništva znanstvenog časopisa “Izazovi europskih integracija”, koji objavljuje Službeni glasnik Srbije.

Od maja 2011. godine Milka Forcan članica je Izvršnog odbora Saveza teniskih profesionalaca Srbije.

LEAVE A REPLY