OČAJNI VAPAJ SRBIJANSKE MAJKE: Dete mi je na samrti sa samo 20 godina – OTKAZALI svi organi, a ljudi i dalje ne veruju, strašno

  0
  344

  Korona je vrlo opasna, što se dokazuje iz dana u dan, a najgore je što nikad ne znamo kada će pogoditi i u kojoj mjeri, pa je mladima vrlo lako da se razbole, što se događa sve više i više. Naime, mladić iz Leskovca, koji je sportaš i ima 21 godinu, jedva je izbjegao smrt zbog krune. Njegova majka i otac bili su u agoniji 17 dana, a sve je eskaliralo kada je njegova majka primila fatalni poziv.

  Naime, liječnik joj je rekao da se može doći pozdraviti sa svojim sinom i da će imati još pola sata. Kaže da se sve događalo samo u intervalu od 12 sati, od prijema u bolnicu, kad je tek počeo osjećati jače simptome, pa do respiratornog sustava. Ipak, on je čudom uspio ostati živ, ali u ozbiljnom stanju. Sve zauzvrat mu nije uspjelo, krv mu je dolazila i iz nosa i iz usta. Pedja je bio na respiratoru 17 dana, imao je bilateralnu upalu pluća, pored dijagnoze akutnog miokarditisa bubrezi su mu propali, krvarili su iz nosa i usta, a jetra nije uspjela.

  Također je utvrđeno da je taj čovjek već imao virus coxsackie kao i zaraznu mononukleozu, a da nije ni znao za to. Naime, njegovi su roditelji smatrali da ga boli glava zbog čestih noćnih izlazaka i stajanja do kasno, iako je morao ići na posao ujutro, što je možda bio simptom coxsackieja.

  LEAVE A REPLY