Đoković u Iluminatima! SVE JE SADA JASNO, a OVA tačka iza uha ga odala! SVI mislili da je mladež – UZELI ga pod svoje!

0
3754

Sigurni smo da na ovom svijetu nema osobe koja dosad nije čula za Novaka Đokovića – ne morate uopće igrati sport ili gledati tenis, dovoljno je s vremena na vrijeme pročitati vijesti ili upaliti televizor i odmah biste znali tko je u pitanje. Nole je pravi as, jedan je od najboljih tenisača svih vremena i jedan je od razloga zašto su Srbi ponosni na svijetu, iako ga često znaju pobijediti ako učini nešto što ne odgovara ne samo Srbima, već i cijelom Balkanu.

Toliko je ljudi ocijenilo da je njegovo ponašanje u posljednje vrijeme vrlo čudno, jer je u slobodno vrijeme često imao neke intervjue i snimao video zapise, a tamo je sa suprugom Jelenom razgovarao o nekim inovativnim i alternativnim načinima života i liječenja, što je mnoge iznenadilo i to je malo neugodno, jer se Novak ranije smatrao tradicionalnim Srbinom. Neki se njegovi pogledi ne podudaraju baš s općim uvjerenjima u Srbiji, ali i u cijeloj regiji, pa je počeo gubiti na popularnosti.

S druge strane, mnogi su ga zločinci danas jedva dočekali, tako da samo protiv njega objavljuju maglice, poput posljednjeg, jer je on dio Iluminata. Naime, ovu je teoriju podržao video Novaka s profila, na kojem možete vidjeti bendovsku pomoć iza njegovog uha, na koju je rekao da mu pomaže “Sheng Shui” koja mu pomaže u meditaciji i duhovnoj obnovi, što je odmah bilo dobrodošlo kao svojevrsni sektaški znak. Naravno, svatko tko nešto zna o Novaku shvatit će da to nije istina.

LEAVE A REPLY