DAČIĆ DOŽIVEO NESREĆU: Udario GROM, EVO šta se desilo, JEZIVO!

  0
  1792

  Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić smatra se jednim od najkarizmatičnijih političara na srpskoj političkoj sceni, a čini se da ga veliki broj građana podržava i voli, barem prema komentarima koji mu se šalju vrlo često. U svom poslu prilično je profesionalan, ali se ipak povremeno voli opustiti u dobrom društvu i razbiti monotoniju čak i poslovnih večera i obveza, pa mu nije teško ponekad uzeti mikrofon i otpjevati nekoliko hitova, kad ga odnese atmosfera. S suprugom je u braku više od 20 godina, a zajedno imaju dvoje djece.

  Dačić nikada nije skrivao svoje političke ambicije, oduvijek ga je zanimala politika, a najveća želja mu je uvijek bila postati predsjednikom Srbije, kako je jednom rekao. Međutim, to se još nije ostvarilo, mada, naravno, nije nemoguće, jer pred njim je još duga politička karijera. Međutim, povremeno su mu se događale neke čudne i neugodne stvari, a čak je i dva puta imao takve situacije u istom zrakoplovu. Naime, prošao je kroz veliki stres kad je lani odletio za Sloveniju, kad ga je udarila munja u državnom avionu, dok je bio iznad Ljubljane.

  Iako je unutar aviona vladala prava panika, a kako i ne bi bilo, nije bilo ozbiljno ozlijeđenih uz pomoć glavnog pilota koji je odmah sletio u najbližu zračnu luku. Međutim, Dačić nije mahnuo i nastavio je put do Bleda, gdje je sudjelovao na forumu. Potom je samo kratko rekao: “Čula se eksplozija, vidio se bljesak. Ali nitko nam ne može ništa učiniti. ”

  LEAVE A REPLY