Žderala i plakala jer je momak brutalno VREĐAO, a sad proradio INAT: od debele babe do pravog komada – Snežana Đurišić se prepolovila, JELA SAMO OVO!

  0
  680

  Snežana Đurišić oduvijek se smatrala pravom damom na pozornici, uvijek je bila graciozna, lijepo odjevena, ali s godinama je postala ljepša i profinjenija. Napravila je sjajnu karijeru, a još uvijek se pjevaju njeni hitovi, čak i one novije pjesme. Posljednjih nekoliko godina svi najbolje poznaju Snežanu preko Zvezde Granda, s obzirom na to da je ona bila dio žirija, a Saša je o njoj imao vrlo visoko mišljenje i postavio je kao glas produkcije.

  Međutim, nije velika tajna da se Snežana bori s težinom, odnosno da se godinama bori da održi svoju umjerenu liniju, a rekla je da je sve eskaliralo kad je otišla posjetiti kćer u Ameriku, pa je hedonista u njoj probudio se i uživao u njihovoj prehrani do kraja. Kaže da je zbog toga pretrpjela velike posljedice po svoje zdravlje, a već se dugo šuška da se ne ponaša baš najbolje u ljubavi, što je pokazala i svađa koju je imao sa svojim dečkom Vanjom, kada ju je zadirkivao na “šaljiv” način. cijelu noć, a sudeći po izvorima, ovo nije prvi put da su se takvo zakucali u javnosti, iako tvrde da se jako vole.

  Naime, Snežana je odlučila smršavjeti, pa je dva mjeseca odlučila jesti i piti lubenicu, a uspjela je smršaviti čak 21 kilogram. Osim toga, ima osobnog trenera koji s njom radi dva do tri puta tjedno, a kaže da je uspjela održati kondiciju od malih nogu kad se bavila sportom.

  LEAVE A REPLY