Temperatura pala za 14 stepeni, ULICE POD VODOM! Ljudi zapomažu, VADITE NAS ODAVDE! Pogledajte šta se desilo sinoć(VIDEO)

  0
  801

  Još uvijek smo s vremenskom prognozom i vrlo velikom olujom koja ovih dana pogađa cijeli Balkan. Hrvatska je napadnuta u posljednjih 7 dana, a mi imamo vrlo jaku kišu, grmljavinu i jak vjetar prvi put u dugo vremena u dijelovima Hrvatske u kojima to gotovo nikada nije bilo.

  Dalmatinska Zagora bila je teško oštećena jučer poslijepodne, a temperature su u prosjeku pale između 5 i 7 stupnjeva. Dalmacija je posljednja 3 dana pod snažnim udarcem, a prema riječima meteorologa, tako će biti i do kraja ovog radnog tjedna. Cetinska krajina i zaleđe prema KOzjaku najteže su pogođeni u srijedu popodne.

  Primjerice, u Sinju je od 13 do 16 sati palo 13 do 16 litara kiše po četvornom metru, što je na ovom području prilično neviđeno. Kako Dalmacija danas izvještava, temperatura u Sinju pala je s 33 na 19 Celzijevih stupnjeva. Činjenica da je u jednom trenutku zaustavljen promet govori mnogo o tome koliko je vjetar bio jak.

  Ono je strašno bilo šta se sinoć sve izdešavalo, kao i uvijek bez teksta smo ostali.

  LEAVE A REPLY