ODREZALA JE DNO PLASTIČNE FLAŠE I GURNULA U WC ŠOLJU: Evo šta se desilo, KAKO OVO RANIJE NISMO ZNALI?

  0
  900

  Postoji puno stvari sa kojima se svakodnevno borimo s kojima bismo mogli puno lakše. Za to nam treba samo nekoliko trikova i savjeta iskusnijih ljudi koji su pronašli sjajno rješenje. 11 takvih savjeta možete pročitati u nastavku.

  Odvojite čaše bez ogrebotine po čaši

  Čaše se ponekad mogu “zalijepiti” jedna za drugu ako su poredane kao na slici s lijeve strane. Kad ih razdvojite, ponekad se ogrebaju na određenim mjestima. Da biste to izbjegli, u gornju čašu možete uliti hladnu vodu, a donju staviti preko tople vode. Para će vam pomoći da odvojite čaše.

  Plastične boce i toaleti

  Je li vaš zahod začepljen? Postoji jednostavan trik koji će vam uštedjeti puno novca i vremena. Uzmite plastičnu bocu, odvojite joj dno, obucite rukavice i gurnite bocu naprijed-nazad kao na slici.

  Kako pronaći početak ljepljive trake?

  Vrlo jednostavno, na kraju zalijepite kopču, kopču za papir ili nešto slično. Sljedeći put nećete morati tražiti početak.

  Lakše izlijevanje tekućina

  Kupili ste bocu mlijeka za kavu ili npr. ulje iznad nema poseban čep za lakšu upotrebu, već samo zaštitnu foliju? Uzmite vilicu i napravite par rupa ako se bojite da ćete svaki put prosuti previše tekućine.

  Kako brzo ohladiti piće?

  A to je vrlo jednostavno. Uzmite vlažnu krpu, omotajte je oko boce i ostavite u hladnjaku oko 15 minuta. Ovaj trik će ubrzati vaše hlađenje.

  LEAVE A REPLY