Najnovije otkriće opet diglo sve na NOGE: Većina Srba zarazila se zbog samo JEDNE STVARI, a toga nisu ni svesni – EVO šta nas vodi pravo u PROPAST

0
2959

O koroni se svakodnevno govori u svim dijelovima svijeta, a čini se da to polako postaje stvar koja nas ujedinjuje, jer i siromašne i bogate zemlje sada trpe iste probleme – kako spriječiti širenje koronavirusa u zemlji i zaštititi zdravlje građana. a ekonomiju koliko je to moguće? Na to pitanje nema čarobnog odgovora, iako se neki nadaju da bi to moglo biti cjepivo, pa ćemo možda naći rješenje barem dijela problema.

Međutim, kada je u pitanju širenje infekcije više puta nismo ni svjesni kakve greške pravimo u svakodnevnom životu, a što nas može dovesti do zaraze virusom. Naime, njemački virolog Jonas Schmidt javno je progovorio o najvećim problemima u ovom trenutku i zašto se često razbole čak i oni koji nose maske. Doktor Schmidt rekao je da određeni broj ljudi čini velike pogreške, posebno zato što velik broj njih nosi masku ispod nosa. Iako se ovo čini bezazlenom, to je razlog zašto se zaražavamo.

Schmidt kaže da je nositi takvu masku isto što i ne nositi je, pa ako je nosiš takvu, onda je uopće nema smisla nositi i ne smije je često dodirnuti, jer se može prenijeti na platno, a potom u dišne ​​putove. sustav. Također je imao savjet za one koji neprestano pritežu maske da budu “čvršće” – samo možete naštetiti, nosite masku kako je odredio proizvođač ili WHO.

LEAVE A REPLY