Mala seljanka se OPET BAHATI Kitićeva ćerka proslavila rođendan na jahti, EVO koliko je platila flašu pića: “Šampanjac je za one što rade od 8 do 4, sorry…”

0
1195

Već smo nekoliko puta pisali o Eleni Kitić koja je uz pomoć oca Mile Kitić i majke MARte Savić u svom životu već puno učinila. Započela je i svoju glazbenu karijeru, ali iako joj je to dobro započelo u životu, sve je bacila pod noge zbog svog raspadnutog načina života.

Ona se odvojila od njih, a oni su sponzorirali, što je za roditelja normalna stvar. Posljednjih 5 mjeseci boravila je u Dominikanskoj Republici, ali napravila je iznimku i posljednjih 15 dana na odmoru je s ocem u Splitu, a oni uživaju u svom odmoru na luksuznoj jahti, o čemu svakodnevno izvještava svoje sljedbenike na Instagramu.

Bio je to njezin rođendan prije 2 dana, a otac i majka također su joj pripremili poklone. Otac joj je kupio šampanjac koji je ona svečano ulila u more, a vjerovali ili ne, cijena mu je vrtoglavih 20.000 dinara. Što reći? Uživali su u Miletovom velikom hitu “ŠAMPANJAC”. Vaša mišljenja?

Elenu su inače nazvali i razmaženom bogatašicom, ali mi stvarno ne znamo šta bismo reklli o njoj.

LEAVE A REPLY