CIJELA ESTRADA U SUZAMA ZBOG TANJE SAVIĆ: “Desilo se nešto JEZIVO” EVO ŠTA JE URADILA

  0
  1772

  Žalosno je što su djeca odvojena od roditelja, u ovom slučaju od majke koja im sada najviše treba

  Tanja Savić prijavila je policiji u Srbiji i Australiji otmicu svojih maloljetnih sinova Maksima i Đorđa nekoliko mjeseci nakon što ih je suprug Dušan Jovančević odveo na drugi kontinent, a zatim im zabranio bilo kakav kontakt s majkom.

  Dok je napokon odlučila reći istinu o svom suprugu i otkrila da mu je oteo dječake, pjevačica Tanja Savić veliku je podršku našla u kolegama, koji su za nju imali jasne poruke u razgovoru za “Alo!”.

  Među prvima ju je podržala Ana Kokić, koja je ujedno i majka dvoje djece.

  – Odnos muža i žene ne smije se miješati u odnos oca i majke. Žalosno je što su djeca odvojena od roditelja, u ovom slučaju od majke koja im sada najviše treba. Nikada neću razumjeti ljude koji koriste djecu kao oružje protiv svojih partnera, ne mareći za njihove osjećaje i potrebe! Užas, dno! Ne mogu ni zamisliti kako je Tanja! Molim da on što prije zagrli svoje anđele i više se nikada ne odvoji od njih – rekao je Kokić, čiju poziciju podržava mlada zvijezda Rialda Karahasanović.

  – Ono što se događa s Tanjom zastrašujuće je na svakoj mogućoj razini. Pitam se kako bi bilo za tog Dušana poput oca da mu je to učinila? Ovaj čovjek nije primjer tim dječacima i vjerujem da će pravda doći za tog gada i da će se to završiti u Tanjinu korist – istaknuo je Rialda i dodao:

  – Ja sam dijete razvedenih roditelja, a prema njihovom dogovoru, moj brat i ja ostali smo s majkom. Nikad nismo patili zbog njihovog razvoda, a bili smo mali kao Tanjiina djeca – iskren je Rialda, čiju podršku Tanji pridružuje Andreana Čekić.

  LEAVE A REPLY