POZNATA PJEVAČICA SLOMILA OBJE NOGE, HITNO HOSPITALIZOVANA: Upravo stigle tužne vijesti

  0
  2707

  Vrlo loše vijesti za pjevača ..

  Katie Price će ovog tjedna imati hitnu operaciju na slomljenim nogama nakon što su liječnici proglasili ozljedu ozbiljnom. Pjevačica se ozlijedila dok je bila na odmoru u Turskoj, a trenutno mora nositi dvije posebne čizme i hodati uz pomoć invalidskih kolica.

  Postupak njezine operacije hitno je ubrzan i pjevačica neće moći hodati najmanje šest tjedana nakon same operacije. Katie Price vrlo je očajna zbog svog stanja, ali nada se da će joj prije biti operacija kako bi se mogla početi oporavljati.

  Mogu potvrditi da su u tijeku pripreme koje će osigurati da je sve spremno za oporavak nakon operacije u sljedećih nekoliko tjedana.

  Prošli tjedan Katie je posjetila svog kirurga na klinici u zapadnom Londonu. Nakon toga, Katie je na svom Instagramu objavila da je upravo dobila “razorne” vijesti.

  Međutim, ustanovljeno je da njezin oporavak može potrajati i do dvije godine – a možda neće hodati i šest mjeseci.

  Jedan od medijskih izvora izjavio je:

  – Liječnici kažu da neće moći hodati šest mjeseci. Potrebna joj je velika operacija stopala koja je gora nego što je itko shvatio. Oporavak bi mogao potrajati do dvije godine. Neće hodati ni do 2021. Stvarno je uzrujana i ne može vjerovati da je ovo tako loše.

  Katie je aludirala na loše vijesti na Instagramu napisavši:

  – Upravo sam završio sastanak sa svojim savjetnikom i kirurgom oko nogu. Nakon dodatnih pretraga, vijest je apsolutno katastrofalna.

  Nakon dvosatnog sastanka s savjetnikom, Katie je izgledala sumorno dok je napuštala kliniku. Objasnila je kako se povreda dogodila u drugom postu na društvenim medijima, nazvavši to “glupom malom nesrećom”.

  “Potrčao sam i skočio preko zida jer je to bio mali prečac i nisam baš procijenio visinu”, rekla je Katie.

  View this post on Instagram

  Morning everyone have a great Sunday ❤️

  A post shared by Katie Price (@katieprice) on

  LEAVE A REPLY