OVO nismo trebali da vidimo: NEDA glumi mlade kolegice, skinula se k’o od majke rođena, sve ispalo: VISI NA SVE STRANE, auh

  0
  3174

  Pjevačica Neda Ukraden, osim što je poznata po svom velikom pjevačkom talentu, koji joj sigurno ne nedostaje, poznata je i po stasu i činjenici da je poput vina – što je starija ljepša, a vrlo često prima takve komentare na društvenim mrežama. Neda u mladosti nije bila ljepotica, ali uvijek je bila zgodna i trendi, pa su mnoge mlade djevojke gledale prema njoj.

  Međutim, Nedin život nije bio lagan kao što mnogi misle. Iako je u životu puno postigla, na privatnoj razini stvari su krenule malo drugačije. Naime, Neda je rodila kćer Jelenu, a kasnije se razvela kad je Jelena bila mala. Uvijek je govorila da joj je žao što nema više djece, ali kćer je donekle ispunila želju rodivši joj troje unučadi. Neda uživa u svojoj ulozi bake, ali prema njenom izgledu, nikad se ne bi reklo da je zapravo baka i da ima čak 70 godina. Osim što je sjajna za svoje godine, Neda je i dalje aktivna.

  Najavila je čak i premijeru svoje nove pjesme, što je dokaz da se sigurno ne planira povući u skoroj budućnosti i da se još uvijek osjeća spremno za javnu scenu. Usput, ove godine provodi, kao i bilo koja druga, u svojoj vili u Crnoj Gori, a tamo je fotografirala svoje obožavatelje u kostimu i iznenadila mnoge. Naime, Neda izgleda sjajno i nitko joj ne bi rekao da ima 70 godina.

  LEAVE A REPLY