CECA PONOSNO POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: EVO kako joj stoji – Srpska baba trudna?!

0
5951

Svetlana Ceca Ražnatović još uvijek se smatra jednom od najljepših i najatraktivnijih pjevačica u Srbiji i šire. Ona je poput vina, što je starija, ljepša je, iako naravno da kozmetička kirurgija radi svoj posao, i dalje je vrlo lijepa i atraktivna žena. Međutim, nedavno je dobila novu ulogu u životu, pa sada više nije samo majka, već i baka, u čemu maksimalno uživa, sudeći po snimkama i fotografijama koje često objavljuje.

S obzirom da toliko uživa u unuku, čini se da je bila pomalo nostalgična za onim vremenima kad je bila trudna i kad su se rodili Anastasia i Veljko. Tako su se nedavno u srbijanskim medijima pojavile njene slike iz trudnoće, a izgledala je predivno kao trudnica. Bez obzira što si mislio o njoj, bila je zaista slatka. Prošle su 22 godine od njene posljednje trudnoće, odnosno Anastasijinog rođenja, i još uvijek ima vrlo vitku i zavidnu liniju. Čak i tijekom trudnoće nije puno dobila na težini, iako je rekla da su je tijekom trudnoće često nazivali masnom.

Tada je nosila svoju kćer, iako nije znala što je to u emisiji Minimax, pa kad je jedan gledatelj upitao kako će se djetetovo ime reći: “Ako je žena, Anastasia, a ako se rodi dječak, zvat će se Miloš.” kasnije se rodila Anastazija, a Veljko je već postao otac i dao mu sina po Arkanu. Tko zna, ako je drugi muškarac, možda će to biti Miloš.

LEAVE A REPLY