POSLJEDNJA ŽELJA ISIDORE BJELICE ĆE BITI ISPUNJENA! TU JE I TESTAMENT: Kad prođe 40 dana, EVO ŠTA ĆE URADITI

  0
  685

  Pisacica Isidora Bjelica zavjestila je pjevačici Zorani Pavić da nakon pogreba organizira zabavu u bijelom za svoje najbliže.

  Isidora Bjelica preminula je u 52. godini. Posljednja dva mjeseca života provela je s roditeljima Nevenkom i Dimitrijem, a posljednja joj je želja bila organizirati zabavu u bijelom kad je umrla.

  Cijela prepiska između Isidore Bjelice i Zorane Pavić prenosi se u cijelosti:

  – Pingvini (nadimak koji je Isidora dala Zoranu, nova napomena), otkrio sam nalaz, pa, to više ne funkcionira ….. hemo, marker raste. Pokušat ću nešto drugo, ali, sve u svemu, nema smisla. Elem, ne pišem ti zaklinjati, jer je u mom slučaju situacija koja me dosadila i Bogu i ljudima više nego što sam te želio pitati, Penguine. Budući da ne znam jeste li vidjeli moju virtualnu volju … previše volim ljude da bi se iko gnjavio da bi se naljutio kad odlaze na tako neugodno mjesto poput groblja ili, ne daj Bože, neku akademiju smarachina da uguši sve iz dosade – pa, pošto ste čudno shvatili moj senzibilitet i humor bolje od svih mojih prijatelja, odobrio bih vam jednu stvar – da kad odem u vječna lovišta, organizirate sjajnu “zagrobnu zabavu” s puno dobre glazbe i bakalara i bijeli dress code, jer ja sam Bjelica, a ne Crnica – napisala je pokojna Isidora i dodala:

  Pogledajte dopisu u cijelosti:

  LEAVE A REPLY