RAŠIRILA NOGE NASRED PLAŽE PA IZLETELO OVO – nije pojma imala šta se dešava u njoj, kupači bežali sa PLAŽE

0
5258

Da nije bilo interneta, teško bismo mogli čuti tako zanimljive priče da nekima od nas zvuče tako nevjerojatno da nam je teško razmišljati i da je to istina, premda je, sudeći po izjavama svjedoka, doista. Ovaj fenomen je u medicini poznat već dugo, ali nitko od običnih ljudi ne može ni zamisliti kako je moguće da žena rodi, a da ne zna da je zatrudnila. Svi znamo kako se rađaju bebe, pa je pomalo nevjerojatno da se te žene nikad ne trude, a skoro svaka trudnica ima barem malo trbuha.

Austrijski par iz današnje priče već ima šestero djece, a usred plaže dobili su sedmo. Naime, 45-godišnja dama iz Austrije zatrudnjela je iako to nije znala pa je s obitelji otišla na odmor u Italiju. Majka je rekla da se samo u jednom trenutku osjećala bolesno, a onda je shvatila što se događa, a to je da je porod već započeo. Srećom, na plaži se dogodila primalja koja je pomogla ženi da rodi.

Beba se rodila prvog kolovoza, ali vijest o tome čula se tek kad su on i njegova majka izašli iz bolnice, a mališanu je Paolo nadjenuo ime spasilaca koji je također pomagao tijekom poroda. Dječak je tako registriran u općini Katolika gdje se rodio, a tamo su ga dočekali baloni i šampanjac, dok je upravitelj plaže na Paolovu čast stavio i balone i ukrase na ulaz u plažu. Svi se nadaju da će sljedeće godine tamo proslaviti prvi rođendan.

LEAVE A REPLY