PORODICA ODLUČILA, EVO KADA I GDJE ĆE SAHRANITI ISIDORU: Tražila je ŽURKU U BIJELOM, a sada se porodica OGLASILA

  0
  1134

  Slavna spisateljica Isidora Bjelica 5. kolovoza izgubila je dugu, najtežu bitku s opakom bolešću, a njezina odlazak potresla je obitelj, prijatelje, kao i sve one koji su je poznavali.

  Isidorov sin Lav Pajkić otkrio je kada i gdje će Isidora biti sahranjena.

  “Vrlo je teško organizirati sprovod tijekom epidemije … Komemoracija će se održati u subotu u 12 sati u maloj dvorani Sava centra, a sprovod će biti istog dana, a moja će majka biti pokopana u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju”, otkrio je. Lav Pajkić.

  Isidora Bjelica preminula je u srijedu, 5. augusta, u Beogradu, u 52. godini života, od raka, a iza sebe je ostavila supruga Nebojšu Pajkića i djecu Lavu Grigorije i Vilu Evangelinu. Autor je više od 40 knjiga posvećenih različitim naraštajima i autor nekoliko predstava i radio drama, piše Pink.rs.

  Brojne poznate osobe oprostile su se od nje, a pjevačica Zorana Pavić otkrila je jednu od posljednjih Isidorovih želja.

  – Čuvam vašu poruku … “pingvini, kad odem..organiziram zabavu u bijelom … znate me, nisam za vas zbog te tuge i pretjerane reakcije” …… Držat ću svoje obećanje, bit će zabava u bijelom kad vas osakaćeni duša je “sigurna” … a vi nam namignete pod neki ludi šešir da je sve u redu i da više ništa ne boli … Moji pingvini su neponovljivi … Anđeli su zacijelili sve vaše rane, navodi se u najavi, prenosi Alternativa.

  LEAVE A REPLY