KAD GA PRIJE SKLEPA – SRPSKA MAJKA po drugi put BABA?: Ja odgajam Željka, oni će DRUGO DETE! (FOTO)

  0
  3020

  Svetlana Ceca Ražnatović postala je ponosna baka malog Željka, kojeg je dobio sin Veljko sa suprugom Bogdanom Rodićem, sada Ražnatovićem. Kad se Željko rodio, slavio se u kući obitelji Ražnatović, ali i u kući obitelji Rodić, jer im je to bilo prvo unuče. Svi su jako vezani za malog Željka, a Anastazija često dijeli s njim neku malu radost.

  Veljko je također rekao da se odlično snašao u ulozi oca, barem prvih dana, te da mu ništa nije teško učiniti i da to ne smatra obvezom kad se treba presvući, okupati ili nešto slično, jednostavno voli provoditi vrijeme s njim. , iako to nažalost nije uvijek moguće, jer se morao vratiti poslovnim obvezama, koje uključuju i obuku za boksačke aktivnosti. Ceca se, s druge strane, nikad ne odvaja od malog Željka, stalno su skupi i ona ga uživa zadržati, a najsretnija je kad ga dulje ostave sa sobom. Toliko je sladak da ga je potpuno preuzela k sebi, a rekla je da se voli brinuti o njemu i dane provodi sama s njim.

  Toliko voli biti s njim, pa je rekla Veljku i Bogdani da imaju još jedno dijete, da je Željko njezin, što su se samo nasmijali, ali Ceci je jasno da s tim nema ništa, bar nakratko. Zeljko je jednostavno toliko neodoljiv da ne može proći ni trenutak a da ga netko ne dotakne i ne dotakne, ali Ceca ga ljubomorno drži do sebe, kao prava baka.

  LEAVE A REPLY