Dr KON izneo JEZIVO priznanje: OVO je najveća GREŠKA koju sam uradio, nikada to sebi neću oprostiti! EVO o čemu se radi

  0
  1614

  Dr Kon jedan je od najpoznatijih i najcjenjenijih epidemiologa u Srbiji, pored dr. Kisića, a svoju je slavu stekao kad je ušao u Krizni štab Republike Srbije radi obrane od virusa corone, iako nikad nije htio tu slavu i popularnost.

  Naime, dr. Kon je vrlo skroman čovjek, iako iza sebe ima bogatu karijeru. Rijetko voli razgovarati o sebi, jednostavno misli da za to nema potrebe i da javnost treba zanimati samo njegovo stručno mišljenje, ali ipak je odlučio malo otvoriti dušu.

  Naime, dr. Kon je za jedan portal progovorio o svom privatnom životu, željama i čežnjama, ali i greškama koje su mu se nekada događale. Na primjer, rekao je da mu je najveća želja uvijek postati fizičar, a najviše je želio biti poput svog brata, koji je upisao Elektrotehnički fakultet. Svog brata smatra izuzetno inteligentnom osobom i divi mu se na svakom koraku iako mu nije išao putem. Doktor Kon kaže da je nakon diplome ipak išao na medicinu, jer je smatrao da možda ipak nije za fiziku, jer na diplomiranju nije dobio najvišu ocjenu.

  Također je rekao da bi najviše volio da nikad ne postane “popularan”, jer bi to značilo da se neće susresti s tako teškim infekcijama i infekcijama. Međutim, postoji jedna stvar zbog koje se mnogo žali, a to je da je sebi stvorio profil na društvenim mrežama, tj. Facebooku. Kaže da je smatrao dobrim načinom da podijeli sve sa građanima o kruni, ali to se ipak pretvorilo u neke druge stvari i da za sada ne planira tamo objaviti ništa posebno.

  LEAVE A REPLY